Starbucks® – Свилен Лалев ( регионален мениджър )

За Starbucks®

Американската верига за кафе Starbucks® стартира през 1971 г. в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията притежава над 27 хиляди локации в повече от 70 държави. В България тя е представена от AmRest, най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа.
Целта на Starbucks® е да предлага кафе с най-високите стандарти за качество, с етично закупуване и отговорни практики за отглеждане. Експертите на компанията пътуват до фермите в Латинска Америка, Африка и Азия, за да изберат най-добрите зърна кафе от вида Арабика, и подчертават техните богати вкусове и аромати чрез специалното изпичане – Starbucks® roast.
В България първото заведение Starbucks® отвори врати през 2008 г. на ул. „Гурко“ 62. Днес обектите вече са четиринадесет – осем в София, два в Бургас, два в Пловдив и два във Варна.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За AmRest

AmRest Holdings SE е най-големият оператор на ресторанти и единствен представител на Starbucks® в Централна и Източна Европа. Компанията управлява обекти на KFC, Pizza Hut, Starbucks® и Burger King и е собственик на бранда La Tagiatella и двата китайски бранда: Blue Frog и KABB. Към момента AmRest ръководи над 2000 ресторанта в 26 държави, сред които Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Сърбия, Хърватия, Германия, Китай, Русия и други.
За г-н Свилен Лалев, регионален мениджър на Starbucks®
Работи за АмРест от 2016 г., като се развива от управител на кафетерия до регионален мениджър на световноизвестната верига кафенета Starbucks®. В кариерата си е ръководил три екипа и заведения. Завършил е бакалавър в HTMI Швейцария, специалност „хотелски и туристически мениджмънт“. Вярва, че всичко е възможно, в съответствие с верую-то на компанията АмРест.

За Свилен Лалев

Работи за АмРест от 2016 г., като се развива от управител на кафетерия до регионален мениджър на световноизвестната верига кафенета Starbucks®.

В кариерата си е ръководил три екипа и заведения. Завършил е бакалавър в HTMI Швейцария, специалност „хотелски и туристически мениджмънт“. Вярва, че всичко е възможно, в съответствие с верую-то на компанията АмРест.