0Седмици0Дни0Часове0Минути0Секунди

Лектори

Събитието

CEO Talks:
Мотивация, Лидерство, Успех в България

Първото издание на „CEO Talks“ ще се състои на 14-ти и 15-ти ОКТОМВРИ 2021 г. и ще събере на едно място най-популярните лидери на водещи компании в България, които ще споделят с аудитория от студенти своите истории, довели ги до успех.

Форматът на лекциите ще следва популярните Stanford Commencement speech – реч, изнасяна пред студенти от Stanford University от популярни лидери като Стив Джобс, Илън Мъск, Бил Гейтс и други.

Събитието ще позволи на студентите да се срещнат с най-важните хора в компанията, да им задават въпроси и да научат тяхната „тайна на успеха“.

Условия:

Събитието ще съчетае конферентна и изложбена част, предоставяща възможност за директна връзка между студентите и представителите на бизнеса.

Конферентната част ще протече под формата на „лекции“. Всяко CEO ще има по 30 минути, в рамките на които ще говори пред студентите на тема, която да ги вдъхнови и мотивира.

Изложбената част ще предостави възможността работодатели и студенти да се срещнат очи в очи, да разговарят и да обменят контакти.

Създадената емоция по време на такъв тип среща, се счита за най-влиятелния начин за позициониране на бранд и създаване на имидж. 

100
16

Лектори

250

Участници

480 мин.

Скъпоценен опит

Лектори

Иван Чернев – председател на Управителния съвет на Кауфланд България

Ивайло Йоргов – изпълнителен директор на GemSeek

Ролф-Юрген Заерле работи в системата на Daimler AG от повече от 30 години. През годините е заемал различни мениджърски позиции в структурите на компанията. Отговарял е за създаването и развитието на дилърската мрежа на Mercedes-Benz на няколко континента. От създаването на Силвър Стар през 2017 година застава на чело на компанията, която представлява на българския пазар марките Mercedes-Benz, Setra, Fuso и Unimog.

Ани Ангелова е член на управителния съвет и изпълнителен директор на Райфайзенбанк. Тя работи в банката над 25 години – малко след стъпването на Райфайзен в България. Преди да стане член на управителния съвет през 2007 г., преминава през всички стъпала, като започва от най-ниското. Тя е дългогодишен банков мениджър, доказал се в областите управление на продажбите, дигитална трансформация, управление на хора и бизнес стратегия.

Иван Чернев е Председател на Управителния съвет на Kaufland България от 2018 година. Има над 15 години опит, през които е управлявал различни отдели в структурата на компанията в няколко европейски държави. Под неговото ръководство и визия през 2018 година Kaufland България започва мащабна модернизация на своята дейност и обекти и развива активно своя работодателски имидж.

Ивайло Йоргов е изпълнителен директор на Gemseek. Той отговаря за екипите, свързани с „успеха на клиента“ и следи за развитието на стратегията и иновациите в мащабни международни проекти, в които участва компанията. Има квалификации в сферите: Социология, Пазари на труда, Управление на човешките ресурси и Дигитален маркетинг. Също така, той изнася лекции пред студентите по Социология в Софийски университет.

Марио Гърбешков заема длъжността Изпълнителен Директор на Global Delivery Center в Hewlett Packard Enterprise (HPE) за България. Също така, ръководи и Центъра за предоставяне на отдалечени услуги. Присъединява се към компанията през януари 2000 година като Акаунт Мениджър. През последните 21 години заема различни длъжности, фокусирани върху предоставяне на високотехнологични продукти, услуги и решения на клиентите на HPE от региона на Централна и Източна Европа.

Емил Попов е основател и управляващ съдружник на Kreston BulMar България. В над 25-годишната си професионална кариера има натрупан опит в решаване на сложни бизнес казуси, преструктурирания, сливания и придобивания на компании с различни размери и от различни индустрии. От 2014 г. е член на Управителния Съвет на Българската Търговско Промишлена Палата. Зад гърба си има стотици професионални публикации и обучения по счетоводство, данъци, финанси, мениджмънт и лидерство.

Очаквайте скоро!

Очаквайте скоро!

Програма

Откриване на събитието

Лекция 1

Лекция 2

Почивка / Време за срещи със студентите

Лекция 3

Лекция 4

Обедна почивка

Лекция 5

Лекция 6

Почивка / Време за срещи със студентите

Лекция 7

Лекция 8

Закриване на събитието

Участие

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

За Изложители

1200 

лв/без ДДС

Включва: 


✔️ Изложбен щанд с 2 седящи места


✔️ Възможност за директен контакт със студентите
след края на събитието 

За Компании 

1600

лв/без ДДС

Включва:


✔️ Лекция пред отбрана аудитория студенти


✔️ Изложбен щанд с 2 седящи места


✔️ Възможност за директен контакт със студентите
след края на събитието 

При нужда от съдействие, свържете се с нас на info@tothetop.bg

Изложители