Заедно в час – Траян Траянов (Изпълнителен директор)

За Заедно в час

„Заедно в час“ работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите му.

Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

Вече 10 години, „Заедно в час“ предлага програма за професионално и лидерско развитие, в рамките на която участниците се обучават по специално разработен подход, получават менторска подкрепа, учителска правоспособност и работят на пълен работен ден като учители в училища с резултати под средните за страната. За този период над 300 човека са завършили програмата на „Заедно в час“, а през последните години тя получи и множество отличия, като „Най-добра програма за кариерно развитие“ и „Най-добра обучителна програма“ в конкурса „Работодател на годината 2018“ на форума „Кариера в България – Защо не?“.

Повече информация за „Заедно в час“ може да намерите ТУК и ТУК

За Траян Траянов

Траян Траянов е Изпълнителен директор на Фондация „Заедно в час“.

Траян е част от „Заедно в час“ от основаването на организацията през 2010г. Преди да заеме позицията на изпълнителен директор, той е програмен директор на фондация „Заедно в час“ и отговаря за лидерското развитие на участниците в програмата, ефектът от тяхното преподаване и подкрепата към възпитаниците й.

Траян е роден и израснал в Силистра, след което учи в Американския колеж в София (2001). Той завършва бакалавърска степен по Социални науки в Харвард (2006) и магистърс по Социология в Кеймбридж (2010).