UltraPlay – Марио Овчаров (изпълнителен директор)

За UltraPlay

UltraPlay (УлтраПлей) е високотехнологична компания, основана през 2010 година, с амбицията да предложи новаторски подход в онлайн игралната индустрия, като предоставя усъвършенствани софтуерни продукти, фокусирани върху електронните спортове, спортните залози, залозите на живо, онлайн казино и блокчейн технологията. 

UltraPlay е световен лидер в предлагането на онлайн платформа и коефициенти за залагания върху електронни спортове – CS:GO, DotA 2, League of Legends, King of Glory и много други. За своя иноваторски подход и усъвършенствани софтуерни продукти за онлайн залози, компанията е отличена със седем награди от международни организации. 

Клиентите на компанията са едни от водещите уебсайтове за залози върху електронни и традиционни спортове.

Със своя екип от професионалисти, притежаващ богат опит в разработването на продукти и технологични решения за онлайн игралната индустрия, електронните спортове и маркетинга, UltraPlay се утвърждава като надежден партньор в предоставянето на качествени софтуерни продукти за спортни залози и коефициенти на своите клиенти.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Марио Овчаров

Марио Овчаров е част от компанията вече над 6 години.  Неговият професионален път преминава през трейдинг екипа, маркетинг, и продажби, като от 2018-а година насам заема позицията Изпълнителен директор на UltraPlay. 

През 2014-а година компанията предлага за първи път възможността да се залага на електронни спортове, като CS:GO, DotA 2, League of Legends. По този начин UltraPlay се превръща в пионер на този изцяло нов за онлайн игралната индустрия продукт, който достига до милиони потребители по целия свят и до днес. Марио активно участва в цялостния процес, а в последствие е сред първите, които създават коефициенти на CS:GO, в реално време. 

Марио Овчаров споделя: „Занимавам се с електронни спортове, откакто се помня. Да играя на тях и да изпробвам нови заглавия не е само едно от моите хобита, но и страст, която в последствие стана част от работата ми. Аз съм голям фен на CS:GO и за мен беше изключително постижение да бъда сред първите, които предлагат коефициенти на CS:GO, в реално време – нещо, което се случваше за първи път в индустрията.“ 

От 2014-а година насам, екипът на UltraPlay развива много от бизнес аспектите на електронните спортове, като участва в редица международни изложения и конференции, където споделя своята експертиза и опит, подкрепя и предоставя информация на водещи организации в областта. 

Със своя опит в онлайн игралната индустрия, Марио Овчаров успешно допринася за позиционирането на компанията като глобален лидер в разработването на софтуерни продукти за онлайн залагания Наред с това, Марио спомага за въвеждането на иновативни продукти и решения в областта, които отварят нови и вълнуващи възможности за онлайн игралната индустрия и крайните потребители по целия свят.