TTEC – Стефан Карагяуров (Оперативен директор)

За TTEC

ТТЕС е водеща аутсорсинг компания за технологии и услуги в световен мащаб, фокусирана върху управление на отношенията с клиенти от секторите: информационни технологии, телекомуникации, финанси, транспорт, туризъм и други. Зад името TTEC стоят таланти, технологии и ангажираност към клиента.

Основана през 1982 г., нашите служители работят на 6 континента, 24 държави по целия свят и живеят с набор от ценности, насочени към клиента, които ръководят взаимоотношенията ни с клиентите, техните клиенти и отношенията ни един с друг.

Компанията стартира своята дейност в България през 2014г. и до момента има повече от 800 служители в офисите в София и Пловдив. Служителите ни имат богат опит в подпомагането на водещи европейски и международни компании, отличавайки се от конкуренцията чрез отличното качество на предлаганата услуга.

Локацията в югоизточна Европа дава достъп до комбинация от основни, местни и редки езици и култури.

През 2019г. TTEC спечели награди за „Best Near Shore Team“ от Global Sourcing Association Awards и за „Best Pan-European Contact Centre“ от European Contact Centres and Customer Services Awards. През изминалата година ТТЕС е отличена и с наградата “Outsourcing company Award” за 2019г. 

Повече информация за TTEC може да намерите ТУК

За Стефан Карагяуров

Стефан Карагяуров е Oперативен директор на ТТЕС за Европа и Регионален директор България. Той е човек с богат опит, фокусиран върху детайлите и резултатите. Стефан има над 10 години управленски опит в компании световни лидери от ИТ, телеком и аутсорсинг индустрията като HPE, Honeywell, Т-Mobile, On Process Technology USA и EXL Services, в които заема ключови ръководни позиции за региона на Централна и Източна Европа (ЦИЕ), както и за Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА). Като висш мениджър в компаниите той отговаря за бизнес развитието им, финансовите операции, организационната структура и култура, както и управлението на експертни центрове и екипи състоящи се от над 1000 специалисти.

Последните две десетилетие посвещава на подобряване и развитие на клиентските отношения, както и като Executive Director Operations (Europe), Country Director Bulgaria of TTEC, фокусиран изцяло върху подобряване на клиентското и потребителското преживяване с цел предоставяне на висококачествена услуга.

Има бакалаварска степен за Икономическа география и 2 магистърски степени от Софийски университет : Управление и мениджмънт на човешки ресурси ; Регионална политика.

Директор операции в ТТЕК от Юни 2016 до Януари 2019 и Оперативен директор за Европа от Януари 2019 до момента.