Titan Machinery – Филип Цветков (изпълнителен директор)

За Titan Machinery

„Тайтън Машинъри България“ ЕАД е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която притежава и управлява редица търговско-сервизни представителства, в сферата на селското стопанство и строителната техника в САЩ и Европа.

Основен стратегически партньор на Titan Machinery Inc. в доставката на ново оборудване е международният холдинг CNH Industrial, производител на техника за селското стопанство и строителството.

Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника.

Представител е и на един от най-престижните производители на прикачен инвентар Vaderstad, високотехнологични самоходни пръскачки Agrifac, ремаркета Annaburger и високоефективно оборудване за жътва MacDon.

Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 120 профилирани висококвалифицирани служители.

Повече информация за Titan Machinery може да намерите ТУК

За Филип Цветков

Филип Цветков, има над 17 – годишен управленски опит в компании вносители на автомобили, строителна и земеделска техника.

От юли 2016г. той е Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България, когато американският дистрибутор на селскостопанско и строително оборудване Titan Machinery Inc. придоби 100% едноличен контрол над българското дружество „Тайтън Машинъри България“.

Филип Цветков е машинен инженер по образование, завършил е Лесотехническия университет в София.

Преди да се присъедини към екипа на Тайтън Машинъри България е бил търговски директор на доставчика на земеделска техника „Мегатрон“, а преди това е заемал различни мениджърски позиции при вносителите на автомобили „Мото пфое“ (Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover) и „София франс ауто“ (Peugeot).