Sutherland – Димитър Гълъбов (изпълнителен директор)

За Sutherland

Съдърланд е световен лидер в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 19 държави. Компанията оперира в България от 2008 г. насам и оттогава е нараснала до над 2900 служители. Съдърланд има 6 офиса в четири града в България – София, Варна, Бургас и Пловдив. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти в пет различни индустрии на 17 езика.

Развитието на служителите e ключът към успеха

Една от главните причини за утвърждаването на Съдърланд като лидер в бранша са нейните служители. Приоритет на компанията е обучението и развитието им. Доказаната практика е по-голямата част от ръководните позиции да се заемат от вътрешно подготвени успешни специалисти, за които има организирани допълнителни обучения и сертифициране. 

Признание на глобално ниво

През последната година Съдърланд България бе отличена с повече от пет награди в различни категории свързани с работодателската марка. Компанията бе наградена със сребърен медал в категорията “Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year“ и с бронзов медал в категорията “Contact Center of the Year” от водещите световни бизнес награди “Stevie Awards”, получи първо място в категорията “Excellence in office space“ на годишните награди Employer Branding Awards 2019 и второ място в категорията “Employer Brand Leader of the Year“, както и бе обявена за “True Leaders”от ICAP .

Нашите служители – посланици на работодателската ни марка

Хората от екипа на Съдърланд са посланиците на работодателската марката и са в центъра на всяка маркетингова кампания на компанията. Нещо повече, всички рекламни кампании са с лицата на служителите на Съдърланд в България.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Димитър Гълъбов

Димитър Гълъбов е изпълнителен директор на Съдърланд за България от 2015 г.

В рамкитена тези четири години компанията в България се е разширила значително в оперативно и финансово отношение, достигайки 2900 служители през 2019 г.

Димитър има над 20 годишен опит в бизнес развитие и управление на центрове за обслужване на клиенти, центрове за изнесени услуги и бизнес процеси, както и такива за споделени услуги.

Заемал е управленски роли в международни компании от различни сектори – телекомуникации, клинични изследвания, автомобилно производство и управление на бизнес процеси.

Магистър по икономика от УНСС и по бизнес администрация от Американския университет в България.