Паоло А. Руджери

Паоло А. Руджери е основен партньор на OSM International Group, американска компания за консултиране на управители и собственици със съществуващи офиси в Европа, Латинска Америка и Азия, предлагаща уникални инструменти за анализ и методи за бизнес развитие с доказани резултати от над 25 години.

Паоло е експерт на тема лидерство и развитие на хората. Неговите книги по темата са преведени на няколко езика и са се превърнали в бестселъри в Европа и Америка.

Една от книгите му „Новите лидери“ е продадена над 50 000 пъти и е бестселър както в Европа, така и в САЩ.
Десетки хиляди хора по целия свят са вдъхновени от лекциите му и хиляди малки и средни предприятия са се възползвали от ефективните инструменти и концепции, които е разработил за професионален и личен растеж.
Паоло е изнасял лектори заедно с Том Питърс, Стивън Кови и още много други,

Обученията, които Паоло А. Руджери предоставя са:

Кои са новите лидери? Кои са хората, които създават бъдещето на съвременния бизнес? Този курс, базиран на най-продаваната книга на Паоло А. Руджери, ще сподели тайната на това как 20% от населението контролира 80% от богатството. Ще научите още къде грешат собствениците и професионалистите и какво трябва да направите още сега, за да постигнете успех.

Този курс е комбинация от уменията и способностите, които една компания вече не може да си позволи да пренебрегне, ако наистина иска да оцелее на съвременния пазар. Той съдържа идеи и практически стъпки с прости съвети за предприемачите от малкия и среден бизнес, които са се съсредоточили върху стратегическите и жизненоважни фактори на разширяването: служители, финанси, маркетинг и продажби и най-важното – морала на предприемача.

Тези препоръки произхождат от успешния опит на предприемачите и мениджърите, неговите собствени клиенти, които са постигнали двуцифрен ръст на приходите въпреки рецесията.

Този курс развива способността да комуникирате публично. Често, при инвестиране в комуникациите, предприятията вземат предвид само технологичните аспекти (инструменти), а не качеството, техниката и индивидуалната способност на говорещия. По този начин вие просто увеличавате броя на произнесените думи, но не и комуникацията, която, когато е ефективна, води до осезаеми и статистически измерими подобрения.

Всъщност успехът на говорителя зависи 50% от личността и 50% от техниката на предоставянето на информация.

Този курс за публично говорене ще ви научи как да преодолеете страха от сцената, как професионално да управлявате аудиторията, как да организирате стаята/залата, как да създадете речта си и всичко, от което се нуждаете, за да заинтригувате публиката.