Гавин Ингам

Гавин Ингам

Като един от най-добрите лектори в Европа, Гавин Ингам помага на клиентите си да използват метода „Аз съм 10“, за да бъдат повече, да правят повече и да имат повече. С неговия пряк и целеустремен подход, той помага на лидерите, търговците и собствениците на бизнес да постигнат по-добри резултати в бизнеса и в живота.

Той е съдия за британските отличия по продажби и маркетинг (BESMA) и е бил лектор три пъти на конференцията на Института по продажби и маркетинг (ISMM). Способностите на Гавин са помогнали на компании като UBS, Royal Bank of Canada, Microsoft и Renault Truck… Той наистина знае какво е необходимо, за да получите резултатите, които търсите.

Гавин е автор на три книги и многобройни мултимедийни програми, сред която и невероятната “Sales Juice”.

Той е основателят на философията „Аз съм 10“ и неговите идеи, виждания и съвети се споделят от професионалисти с високи постижения, бизнес лидери и организации от целия свят, за да постигнат търговски успех.

Мисията на Гавин:

Неговата страст е да разбере каква е тайната на високоефективните екипи и хора. Гавин вярва, че това, което наистина отличава най-добрите изпълнители, е умствената издържливост или увереността и упоритостта, показани по правилния начин, когато всички останали се отказват и се прибират вкъщи. Той е посветил живота си на откриването, отключването и преподаването на тези ключове чрез простия, но мощен подход „Аз съм 10“, така че всеки да може да ги използва, за да бъде по-успешен в бизнеса и в живота …

Гавин разбира страховете и пречките, с които се сблъскват неговите клиенти, и за това се опира на опита си от реалния живот, за да ви покаже как да постигнете резултати, независимо от обстоятелствата като конкуренция, трудни пазари и лични проблеми. Той често бива наричан „катализатор“ от своите клиентите поради способността му да обучава и вдъхновява групи, като предизвиква и оспорва техните затвърдени убеждения и ги мотивира да предприемат действия.

Неговата смесица от истински истории, готови за прилагане стратегии и директият му подход му помага да се свърже с аудиторията, като й дава едновременно нагласата и уменията, за да ги приложат и за да направят промяната, когато се върнат на работните си места.

Гавин Ингам предлага следните обучения:

Философията „I am 10“ ще остави трайно въздействие, което ще помогне на вашите служители да изградят увереност, да засилят увереността си и да разширят бизнеса ви.

Животът се е променил. Бизнесът е по-предизвикателен. Това, което някога е работило, вече не работи. Много хора работят по-усърдно от всякога, но не са в състояние да направят напредъка, който някога са направили. Ето защо…

Достатъчно добре вече не е достатъчно добре. Ако искате успех, трябва да сте най-добрият, който можете да бъдете. Трябва да сте „10 от 10“. Това е философията, която съм преподавал над 150 000 души през последните 15 години, като им помагах да постигнат феноменални резултати – в бизнеса и в живота. Аз ще покажа на вашите служители как да направят квантов скок към представяне от световна класа и да постигнат повече на работа и у дома. Оборудвани с доказани техники, те могат да ги приложат за изграждане на екипи с високи постижения, да продават повече и да създават желания от тях живот, това е разговор, на който освен, че ще научим много, ще се смеем силно и ви гарантирам, че ще е страхотно събитие.

Сесията, свързана с Продажби на следващото събитие трябва да вдъхнови вашите продавачи да бъдат най-добрите, да изградят непоклатима вяра във вашите продукти и услуги и да ги мотивират да предприемат масивни действия. Необходимо е да ги накараме да говорят за това как могат да постигат забележителни резултати и да споделят това, което могат да направят, за да направят повече продажби. И това трябва да бъде постигнато от доказан лектор, който може да се ангажира, да ги предизвика и да се свърже с тях, гарантирайки ви страхотно събитие.

От всички начинаещи до опитните търговци, до суперзвездите продажбите, вашите търговски екипи ще разпознаят практически ми опит от търговец новобранец до топ търговец в Европа и ще споделя с тях моите „Аз съм 10“ умения за умствена издръжливост, които могат да започнат да се прилагат, за да достигнат до повече клиенти, да изграждат дългосрочни взаимоотношения, да създават повече стойност и да сключват повече сделки.

Смесицата от доказани техники и истински работещи стратегии, смях и много енергия, ще съживят следващата ви конференция и ще даде на вашите търговски екипи необходимите инструменти и умения, за да се справят с трудните пазари, да се окопитят и преобърнат нещата, ако срещнат отказ, да са по-активни и целенасочени, да привличат по-печеливши клиенти, да договарят сделки, основаващи се на стойност, и да правят повече продажби във всяка икономическа ситуация.

Постигнете целите си, като вярвате и оценявате себе си. От най-големите лъжи, които си казваме до мултимедийната пристрастеност, от заблуди относно способността да възвърнем нашата мотивация, ние всички срещаме трудности в това да осъзнаем нашите амбиции. Споделям реални стратегии и концепции, които ще помогнат да мотивирате и да вдъхновите хората си да бъдат по-успешни, като мечтаят за повече и по-големи неща и като знаят как да направят тези мечти реалност.

Тази програма ще покаже на вас и вашите хора как да контролирате емоциите си, да избягвате капаните, в които обикновено попадаме, да бъдете по-мотивирани, да бъдете по-ефективни лидери и да постигате бизнес и личните си цели. Ще покаже как критическото мислене може да ви даде възможност да постигнете успех, като си задавате по-значими, по-предизвикателни въпроси за себе си и за другите и за възприемането на печеливш начин на мислене, за да изградите печеливши вярвания, които дават резултати.

В моя стил на разказване на истории споделям завладяващи прозрения за това как мислещите модели на най-добрите лидери са различни и как можете да ги използвате, за да постигнете лични и културни промени. Ако искате вашите хора да прегърнат невъзможното и да направят това възможно, тогава това е обучението за вас!

Срещате ли трудности да постигнете истинска връзка с вашите клиенти, служители или инвеститори? Липсва ли в презентациите ви въздействието, което бихте искали да имат? Смятате ли, че комуникациите ви с клиенти, екипи и заинтересовани страни биха могли да бъдат впечатляващи?

Повечето комуникационни техники, преподавани на лидери, търговци и комуникатори, са свързани с използването на лявата половина на мозъка, който контролира разума и логиката; те учат структури, как да кажат правилните неща и как да комуникират правилните моменти. Големите комуникатори естествено използват дясната половината на мозъка, емоциите, за да се свързват, комуникират, влияят и убеждават – и това е нещото, което наистина има значение.

Предразполагането на хората да се отварят емоционално, независимо дали това е вашето семейство, вашите клиенти или вашите колеги, е ключът да ги насърчите да предприемат действия. Старата поговорка „фактите говорят, а историите продават“ е по-актуална от всякога. Комуникацията и влиянието не са свързани с поддържането на картите близо до гърдите; колкото повече споделяте, толкова повече ще получите. Използвам разказването на истории, за да илюстрирам практически как можете да имате емоционален резонанс с хората, на които искате да повлияете, така че те да не само да запомнят вашите истории, но да предприемат действия и да ги предават.

Ако сте лидер, търговец или просто някой, който иска да комуникира по-ефективно, тази сесия е задължителна за вас.