PolyComp – Надежда Генова (Главен оперативен директор)

За PolyComp

PolyComp започва дейността си през 1999 г. като българска частна, дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено ИТ оборудване и софтуер. Вече 20 години успешно развива своята дейност и е дистрибуторът с най-голям оборот от продажби на български япазар в ИКТ сектора. Фирмата е лидер в сектора, с изградени стабилни партньорства, с утвърдени в цял свят производители на хардуернии софтуерни продукти. Отличена е в браншови класации за IT дистрибутор №1 в 18 поредни години.

Основополагащ и в работата на компанията са предлагането на иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители, дългосрочните бизнес отношения с клиентите, непрекъснатата инвестиция в усъвършенстването на професионалните знания и умения на екипа.

PolyComp е партньор с над 45 световни производители на компютърна техника и системиза сигурност. Фирмата разполага с отдел от специалисти, фокусиран в консултация и съвместна работа с партньорите по проекти при техни клиенти. Широката продуктова гама, предлагана от PolyComp, позволява на компанията да предлага завършени решения за различни типове проекти и клиенти.

Повече информация за PolyComp може да намерите ТУК.

За Надежда Генова

Надежда Генова поема управленския пост в PolyComp през 2005г. след пет години опит в структурата на компанията. Под нейното ръководство фирмата разраства дейността си, разширява екипа си и се доказва като най-успешната българска дистрибуторска компания в ИТ банша, печели признанието на българските клиенти и чуждестранните брандове.

Надежда има богат управленски опит в изграждането и мотивирането на екипи, работещи в силноконкурентна и динамична среда. От позицията си на мениджър на най-големият ИТ дистрибутор, тя е готова да сподели визията си за бъдещето на бранша в България и да отговори на въпроси, свързани с предизвикателната специфика на дистрибуторския бизнес.