OnProcess Technology – Цвета Христова (Вицепрезидент)

За ОнПросес Технолоджи

ОнПросес Технолоджи е експерт в оптимизирането на процеси чрез дигитални и рационални решения и услуги, свързани със следпродажбената верига на доставки. Фокусът на ОнПросес е в намирането на точния баланс между минимизиране на разходите и качественото обслужване на клиентите, както и повишаване на приходите за постигане на оптимални бизнес резултати за своите партньори. Визията на компанията е да бъде стандартът, спрямо който паразарните лидери измерват успеха си по отношение на следпродажбената верига на доставки и обслужването на клиенти, осъществявайки това, чрез екипи, които постигат изключителни резултати.

ОнПросес Технолоджи е основана през 1998г. и се налага като доверен партньор на много от водещите технологични, производствени и логистични компании. ОнПросес развива дългосрочно партньорство със своите клиенти, като средната продължителност на взаимоотношенията с клиентите й е повече от 8 години.

Компанията оперира на 26 езика от 7 локации в цял свят. В България ОнПросес стартира през 2013г. и се налага като оперативният център за Европа, Средния Изток и Африка, с повече от 240 служители, които обслужват клиенти по цял свят.

ОнПросес подкрепя своите служители да бъдат успешни и да продължат развитието си в рамките на компанията. През 2019 г., 38% от назначените на нови роли хора са вътрешни за ОнПросес, като 34% от вакантните за същия период позиции, са били публикувани единствено вътрешно.

Повече информация за ОнПросес Технолоджи може да намерите ТУК

За Цвета Христова

Цвета Христова е Вицепрезидент Операции за Европа, Средния Изток и Африка в ОнПросес от 2016 г.

За този период центърът в България претърпява сериозно развитие като броят на служителите и клиентите, които обслужва, се утрояват.

Цвета има 20 години опит в управлението на сериозни оперативни екипи в центрове за обслужване на клиенти, центрове за изнесени услуги и бизнес процеси, и технологични центрове. Заемала е високи управленски позиции в български и международни компании в различни сектори – информационни и телекомуникационни технологии, клинични изследвания, управление на бизнес процеси.

Отличните резултати, които офисът в България постига, правят възможно някои от добрите практики, въведени от Цвета Христова, да се превърнат в глобални инициативи.