Montway – Ефтим Ефтимов (изпълнителен директор)

За Montway

Montway Bulgaria е част от Montway Auto Transport – лидер в Американската автотранспортна индустрия. През 2016 списание Inc. Magazine слага Montway в топ 550 компании за най-бързо развиващите се в Съединените Щати. Помагаме в осъществяването на превозване на автомобили в различни точки на Америка чрез качествено обслужване на клиенти, което е и нашият приоритет.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Ефтим Ефтимов

Ефтим Ефтимов заема позицията CEO в Montway Bulgaria от началото на 2018г. като преди това има още 2 години опит в компанията в ролята на CFO.
В настоящата си роля, Ефтим отговоря не само за българските операции на логистичната компания, но и за глобалните стратегии и развитие на американската компания майка.
Преди Montway кариерата му преминава основно в роли в сферата на финансите, недвижимите имоти и бизнес развитието, а текущите му интереси са свързани с организационно развитие и консултиране на новоразвиващи се компании. Ефтим е член на борда на директорите на няколко бизнес и неправителствени организиции, включително общността Един Процент Промяна.
Ефтим притежава диплома Executive Master of Business Administration от Американския университет в България, както и бакалавър по Бизнес Администрация от същия университет. От 2019г. Ефтим е и член на Университетския Съвет на учебната институция.