Modis – Филип Рувре (Старши Вицепрезидент)

За Modis

Модис е глобален лидер в предоставянето на професионални ИТ, инженерни и здравни решения. С повече от 20 години опит, организацията има офиси в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.  

Компанията стартира дейността си в България през 2005 г., под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и множество успешни проекти, продължава да се развива под ново име – Modis.  

Модис България предоставя IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на клиентите от цял свят. 

В офисите на компанията в София и Пловдив работят близо 1400 човека, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения на клиентите, позволяващи им бързо и лесно да развиват бизнеса си, а непрекъснатото развитие на компанията позволява на осигуряване на по-добри условия на заплащане и труд.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Филип Рувре

Филип Рувре, Старши Вицепрезидент, Управител Бизнес Решения и Продажби в „Модис“и Изпълнителен Директор за „Модис България“. Разполага с близо 25-годишен опит в ИТ сферата, а зад гърба си има множество успехи на международно ниво в бизнес развитието, оперативното управление и трансформация на бизнеса. 

През 1996г. Филип започва кариерата си в General Electric във Франция като системен ИТ инженер, а през 2001г. се присъединява към Adecco групата.

През годините г-н Рувре заема различни оперативни и ръководни позиции в групата, като има водеща роля за създаването и развитието на ИТ бизнеса на „Модис“(с предоставянето на услуги по управление и поддръжка) през послените 8 години / от 2011г. насам.