Търсиш вдъхновение или летящ старт в професионалното си развитие? Ами ако ти предложим възможност да се срещнеш с някои от 40-те топ
мениджъри на някои от най-големите компании в България? Ще посмееш ли да отидеш на обяд с някои от тях и да получиш безценни съвети за цял живот!?  

В този блог пост споделяме как да увеличиш своя шанс да получиш покана за обяд от някои от CEO-та в кампанията „Обяд с шефа на…“:

  1. Бъди спонтанен и искрен – Няма нужда да използваш клишета от мрежата, защото шансът и други да го направят е  голям. Вярваме че „Емоцията движи хората“ и само искреното ти мнение ще събуди желанието в човека отсреща да се срещне с теб, дори и да не си роден писател.
  2. Пиши на повече от един мениджър – Избери най-вдъхновяващите за теб мениджъри и им отговори уникално. Имаш правото да участваш в надпреварата за повече от 1 обяд – възползвай се. 
  3. Който играе печели – нищо не ти дава повече шанс да спечелиш покана за обяд от самото участие в кампанията. Посети линка тук: https://tothetopinternational.com/lunch-with-ceo/ и отговори на 3-те въпроса. 

„Обядвай с шефа на…“ предоставя една страхотна възможност за изграждане силна връзка с някои от най-успелите хора в България. Не очаквай от „Обяд с шефа на…“ поредната лекция от успял човек, а среща която да ще остави приятен спомен и промяна у теб за цял живот.