Live To Lift – Лазар Радков (основател)

За Live To Lift и Капачки за Бъдеще

За Live To Lift

Live To Lift e един от най-успешните клубове за персонални тренировки и изграждане на здравословни навици. Също така от клуба са „виновни“ за кампанията #30за30 мотивирала над 50 000 българи да спортуват.

Повече информация за Live To Lift може да намерите ТУК

За капачки за бъдеще

МНОГО хора събират пластмасови капачки!
Други още не събират, но искат да се грижат по-добре за околната среда и/или да помагат на хората в нужда.

Кампанията Капачки за Бъдеще е вдъхновила над 1 000 000 души да събират пластмасови капачки и само за 2 годиниа да рециклират над 260 000 кг пластмаса, а с генерираните средства да закупят и дарят кувьози за 22 малки общински болници. До сега новите кувьози са помогнали на над 300 бебенца.

Благодарение на Лазар и „Капачки за Бъдеще“ вече НЯМА нито една болница, в която най-новият кувьоз да е от миналия век.

Повече информация за Капачки за Бъдеще може да намерите ТУК

За Лазар Радков

Лазар Радков – основател на един от най-успешните клубове за персонални тренировки последните 11 години – Live To Lift, инициатор на кампанията за трениране #30за30, автор на скандалната книга “Яж ШОКОЛАД и отслабвай!”.

Последните години Лазар Радков е човекът зад кампанията “Капачки за бъдеще”, която събира средства за кувьози за недоносените деца. Тонове капачки, събирани в стотици пунктове в цялата страна, се превърнаха в пари, благодарение на които кувьозите в редица болници в страната бяха подменени.

Лазар Радков не е от хората, които се занимават само с една дейност. Винаги е на няколко места едновременно – или води семинар и лекция, или пише книга, или чрез инициативата си Live To Lift помага на хората “да подобряват здравето си, начина, по който изглеждат и… нищо да не ги боли”

Лазар вярва, че един от най-ефективните начини да променим света е когато голямо количество хора правят малки, но смислени неща всеки ден. Ден след ден.