Tek Experts – Лъчезар Лозанов (country manager)За Tek Experts

Tek Experts предлага бизнес решения и ИТ поддръжка за компании от цял свят и предоставя висококачествени услуги от мотивиран и професионален екип от служители. Компанията се гордее с това, че осигурява на своите партньори най-добрите условия за развитието на техния бизнес. Опитът и професионална компетентност на служителите позволяват на клиентите на Tek Experts да съсредоточат вниманието си върху основните си цели, да разширят предлагания асортимент от услуги и ефективно да задоволяват потребностите на своите контрагенти и крайните потребители на услугите им. Предметът на дейност на компанията включва софтуерна поддръжка, обучение и образование, поддръжка на продажбите и разработка на приложения.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Лъчезар Лозанов

Лъчезар Лозанов е Country Manager на Tek Experts за България. На тази позиция той съвместява и длъжността Global Director, Enterprise Security Services. Лъчезар Лозанов става част от екипа на компанията през 2015 г. като за една година е и Country Manager на компанията в Малта.

Преди това е заемал ръководни позиции в Hewlett-Packard България. Г-н Лозанов е инженер в специалността Компютърни системи и технологии. Той има дипломи от редица професионални квалификации от България и чужбина.