KREYO – Кремена Митева (основател)

За KREYO

KREYO е проектантско бюро, специализирано в изготвянето на 2D планове и 3D моделиране на мащабни проекти на три континента – Европа, Африка и Америка. От 2011г. екипът изготвя технически чертежи за проектантски бюра, които са част от големи строителни групи във Франция – VINCI Construction France, VINCI Grands Projets, и Eiffage Construction.

Фокусът ни е в две основни направления – техническа изработка на един проект (изготвяне на технически чертежи) и BIM моделиране. 

В портфолиото на компанията са световно известни и мащабни проекти – истинско предизвикателство от техническа гледна точка. Сред тях са метро станции, мостове, пречиствателни станции и други.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Кремена Митева

Кремена Митева завършва специалност “Строителство на сгради и съоръжения”  в УАСГ, София. Последната година от обучението си заминава по програма Еразъм в Париж като студент в Ecole des Ponts – Paris Tech. Вторият семестър от годината прекарва на стаж в компанията Vinci Construction France, където пише и дипломната си работа.

След края на обучението си решава да остане в България и през септември 2011 основава своята собствена компания – Крейо. Компанията работи като подизпълнител на няколко проектантски бюра, базирани във Франция.

С радост ще сподели повече за своята професия и опита си като мениджър с всички желаещи да се срещнат с нея.