Ивона Гаврилова, Paysafe

Ивона Гаврилова има близо 8-годишен опит в сферата на подбора на таланти, като в момента заема позицията Senior Recruitment Manager в Paysafe.

Тя завършва магистърска степен по Психология със специализация в „Трудова и Организационна Психология“ към Варшавския Университет в Полша. По време на 5-годишната обучителна програма има възможност да се докосне до различни аспекти на психологията и да се убеди, че сферата на Човешките Ресурси е областта, в която иска да се развива в бъдеще. Ключов момент при избора на специализация изиграва една вдъхновяваща лекция, водена от тогавашния Chief HR Officer на голяма телекомуникационна компания в Полша. Той споделя опита си и какво удовлетворение му носи професията, защото променя съдбите на хората и успява да проследи кариерното им развитие. След като завършва образованието си, Ивона се завръща в България.

Текущата й роля в Paysafe съчетава двете сфери на нейните интереси – „Психология на рекламата“ и „Трудова и Организационна психология“, тъй като тя отговаря и за Employer Branding инициативите в Paysafe. През годините екипът й печели редица награди, свързани с Employer Branding активности, сред които първо място в категория „Иновации в подбора“ с проекта си „Paysafe 360 Virtual Java Hunt: The Return of the Bit“ в Employer of Choice Awards 2021.

Ивона е част от компанията от близо 6 години, като в този период преминава през различни роли като Technical Recruiter и Recruitment Manager. Преди да се потопи във финтех индустрията е работила в сферата на туризма, транспорта, възобновяемата енергия и ИТ. През годините е участвала в подбора на кандидати с разнообразни профили, сред които електроинженери, поддържащи соларни панели в Африка, инвестиционни директори в големи корпорации във Великобритания и ръководители на екипи по софтуерна разработка в България.

Ивона обича да прекарва свободното си време с близките си, както и да пътува в България и чужбина.  Тя владее български, полски и английски език.

В работата за нея важен е фокусът и откритата комуникация, затова следва мотото: „Ако не знаете къде отивате, вероятно ще стигнете някъде другаде“.