Ingram Micro GBS София – Станислав Даулов (Специалист по обучение и развитие) и Полина Димитрова (Старши мениджър придобиване на таланти)

За Станислав Даулов

Станислав силно вярва в развитието на хората, като се стреми да им помага да бъдат по-добрата версия на себе си.
Вярва, че всеки човек притежава потенциала да надскача способностите си, когато е в подходяща среда, получавайки възможност и подкрепа за развитие.

Като специалист по развитието на таланти, неговата основна цел е да изгражда и подобрява инфраструктурата за обучение, както и портфолиото на компанията.

Той е с голям опит в провеждането на широк спектър от курсове за техническо и личностно развитие, които целят да развиват способностите на хората и да им се даде възможност да достигнат върха на своя потенциал.

За Полина Димитрова

Основната цел на Полина е да свързва талантите с възможности за кариерно развитие. Визията й обхваща промените и технологиите за постигане на по-високи цели. Вярва в състрадателно лидерство.

Като старши мениджър придобиване на таланти в отдел „Човешки ресурси“ на Ingram Micro GBS София се занимава с набирането на кадри,  които да са в съответствие с нуждите на бизнеса.

Ролята й се свързва с работата на бизнес лидерите, като им помага с планирането за набиране на персонал, както и ежедневните нужди на ръководители и собственици, базирани в EMEA. Има повече от 10 години опит в организацията на бизнес процеса и подбора на таланти, като подкрепя бизнеса да реализира обещанията си към тях.