Hewlett Packard Enterprise – Майя Пейчева-Такева ( Mениджър Човешки ресурси )

За Hewlett Packard Enterprise

HPE е разпознат като световен лидер в разработването и доставянето на високотехнологични услуги. Компанията отваря врати в България през 2006.

През годините сайтът в София се превръща в стратегически център, предоставящ услуги на HPE клиенти от цял свят в сферата на отдалечени високотехнологични услуги, планиране и логистика, бизнес анализи, ръководство и управление на проекти и други.

Ние помагаме на потребителите да използват технологията, за да намалят времето, необходимо за превръщането на идеите в стойност. На свой ред те трансформират индустрията, пазарите и живота.

Някои от нашите клиенти използват традиционна ИТ среда. Повечето от тях преминават към сигурна инфраструктура, която е съвместима с мобилните устройства и е мобилна.

Мнозина разчитат на комбинация от двете. Където и да са в това пътуване, ние предлагаме технологията и решенията, които да им помогнат да успеят.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

LinkedIn 

Facebook

Twitter

За Майя Пейчева-Такева

Майя Пейчева-Такева има повече от 13 години опит в сферата на управление на човешки ресурси в различни индустрии.

Към HPE се присъединява през 2015, а три години по-късно заема позицията на Мендижър Човешки Ресурси за България. Също така ръководи и локалния HPE HR Hub – център, който съсредоточава специалисти с разнообразни и комплексни HR профили, предоставящи услуги за целия свят.

Майя има две бакалавърски степени – Психология и Социология. Придобива магистърска степен по Организационна психология, както и сертификат в психотерапевтичния метод на психодрама. Нейните интереси са в областта на коучинга, менторството, организаационното развитие и подобряване на ефикасността.