Happy – Орлин Попов (собственик и генерален мениджър)

За Happy

Happy Bar & Grill е верига от ежедневни ресторанти в България и Барселона. Благодарение на изключително доброто качество на храната и високия стандарт на обслужване, марката Happy Bar & Grill е най-силната в класа си в България, а също и най-многочислената верига ресторанти. Заведенията Happy Bar & Grill са разположени на най-централните места в големите градове, а също и по магистралите и главните пътища на страната. Освен бранда Happy, нашата Компания основава и развива редица други марки: SASA Fashion Food, Captain Cook, REZZO и Кенди Клуб.

Първият ресторант от веригата Happy Bar & Grill е открит в навечерието на Коледа – 24.12.1994 година в морската ни столица Варна с името Happy – Моряшки бар . Заведението се радва на изключителен интерес от страна на варненци и съвсем скоро, на 06.07.1995 година, става факт и второто заведение  Happy – Орбита, с което се поставя началото на най-голямата и бързо развиваща се верига ежедневни ресторанти в страната. Към днешна дата Компанията управлява и развива 22 ресторанта Хепи в България и 2 в Барселона, Испания. Нашите ресторанти са позиционирани на топ локации в централните части на големите български градове и на най-възловите места по националните пътни артерии.

Happy Delivery е услуга на Happy Bar & Grill  стартирала през 2010г., която към днешна дата оперира във всички градове, в които има ресторанти Happy с изключение на националната пътна мрежа.

Брандът Happy с постоянство налага позитивното отношение към живота, като най-често използвания ключ към създаването на усещане за щастие и удоволствие е умереният хумор с вкус.

Вкусът към живота и вкусът към храната се използват като синоними в комуникацията на бранда.

Източник: www.happy.bg

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

А за Happy в Лондон може да прочетете ТУК

За Орлин Попов

Собственик и генерален мениджър на веригата и на дружеството „Хепи“ (чрез „Хепи България“) е Орлин Попов, който държи правата върху марката Happy.

Попов е в бранша от близо 30 години, като започва първия си бизнес – щанд за сандвичи, заедно с баща си веднага след промените. Днес освен „Хепи“ той притежава и брандовете Sasa, Captain Cook и Rezzo.bg. В момента компанията управлява 23 ресторанта Happy в България и 3 в Барселона. Отделно в страната има 2 ресторанта Sasa и три Captain Cook (два в София и един във Варна).

Източник: www.capital.bg