GFK – Вяра Стоянова (управител)

За GFK

Светът ни се променя бързо. Все по-високата скорост на продуктовите иновации, появата на нови канали и нововъзникващите нужди на клиентите са част от бизнеса днес.

Наши клиенти са бизнеси от цял свят. За да вземат най-добрите възможни бизнес решения всеки ден, те трябва да знаят какво се случва в момента и какво ще се случва в бъдеще. Те имат нужда от нещо повече от описателни данни. Лицата, вземащи бизнес решения, се нуждаят от препоръки за действие, базирани на задълбочен анализ.

Ние нямаме кристална топка. Но обичаме данните и науката и знаем как да направим връзка между тях. Обръщаме внимание на детайлите и точността. Ние сме мрежови инженери, които правят анализи от световна класа и осигуряват препоръки за действия с помощта на водещи, модерни технологии.

Намираме се в уникалното положение да обработваме лични данни и данни на трети страни с цел изготвяне на важни прогнози, изводи и препоръки за пазара и потребителите.

Защото лидерството е приоритет на информираните хора. Ето защо GfK означава „Growth from Knowledge“.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Вяра Стоянова

Управителят на ГФК България, Вяра Стоянова, идва от сферата на човешките ресурси, където е натрупала близо две десетилетия професионален опит. Вече четири години тя е част от екипа на ГФК. Вяра Стоянова допринася за изграждането и развитието на този екип в ролята си на Директор „Човешки ресурси“ до момента, до който не приема своето следващо предизвикателство – да управлява цялата компания, от началото на март 2018 г. Към момента тя ръководи ГфК България с персонал от 740 човека и паралелно заема Регионална позиция в ГфК Групата – Регионален Директор човешки ресурси за над 20 страни.

Кариерният ѝ път стартира в Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД през 2000 г. В рамките на компанията тя последователно поема различни мениджърски роли, които допринасят за глобалния поглед, който има днес върху бизнеса и ролята на човешкия фактор в него.

Вяра Стоянова е възпитаник на Нов Български Университет.