Георги Малчев, Xplora

Георги Mалчев има над 20 годишен опит в “промяната на хората в добра и желана от тях посока” – чрез опит в бизнес развитието, маркетинга и рекламата, развитието на екипи, менторинг. Има дългогодишен опит в стратегическото развитие и оперативно управление на компании, както и в областта на корпоративния маркетинг и реклама – като консултант, мениджър, член на съвета на директорите, управител. Усилията на Жоро и екипа му позиционират Xplora сред примерите за резултати и за добри практики при Employer Branding.

Член на управителния съвет на IAB Bulgaria от 2016 г., преизбран четири поредни години. Жури на редица конкурси, сред които IAB MIXX AWARDS, Сайт на годината, PR Приз и други.

Преподава маркетинг,комуникации и реклама в магистърските и бакалвърските програми по маркетинг и по реклама в Нов Български Университет. Води редица корпоративни обучения по маркетинг, комуникации и Employer Branding.

Георги води и https://malchev.net – блог, който представя приложими принципи и подходи за лидество, личностно развитие, развитие на екип, родителство, маркетинг.