Georgi Malchev – HR Marketing 2021

За Георги Малчев

Георги Mалчев има над 20 годишен опит в областта на бизнеса, маркетинга и рекламата. Има дългогодишен опит в стратегическото развитие и оперативно управление на компании, както и в областта на корпоративния маркетинг и реклама – като консултант, мениджър, член на съвета на директорите, управител.

В момента в управляващ съдружник в www.xplora.bg – агенция за интегриран дигитален маркетинг. Пет години след основаването на агенцията, сред клиентите на Xplora за цялостния си дигитален маркетинг са NIK, Wienerberger, Загорка, Ариана, Сладкарници Неделя, Prestige96, Medix, Tesy, Easycredit, Schneider Electric Bulgaria, Schneider Electric Israel, Viessmann, Primex, NIK и други.

Георги е управител и на Xplora Academy – компания за обучения и консултации по дигитален маркетинг. Досега курсовете за Facebook реклама, gAds реклама, Instagram са предминали стотици хора – най-много им харесва ограничения брой участници, което дава максимална стойност на участниците. Акцент на курсовете са онлайн и присъствени обучения – кратки структурирани лекции, множеството практически задания, отговори на всички въпроси на курсистите и обратна връзка. Xplora Academy прави и консултации

Преди година и половина Георги стартира и https://malchev.net – блог, който представя приложими принципи и подходи, както и много конкретни примери – както за бизнеса, така и за личния живот.

Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет, както и дигитален маркетинг в Softuni Digital, УНСС и ВМБУ.