Ebag.bg – Борис Биволарски (маркетинг мениджър)

За ebag.bg

Онлайн супермаркет eBag.bg е иновативна услуга, с която можете да правите своя ежедневен пазар на хранителни продукти бърз, удобен и приятен.

В eBag.bg ще откриете разнообразието на големия супермаркет – над 15,000 продукта и в същото време персоналното отношение и преживяване на кварталния магазин.

Доставката е до вашата врата, още днес и то в удобен за вас час. Вече над 18,000 домакинства в София се възползват от услугата на eBag.bg и спестяват време за своите близки хора, хобита и почивка.

Още при създаването си през 2015г. компанията е изцяло customer-centric. За нас най-важно е да получите най-свежите и подбрани продукти, бърза и удобна доставка и перфектно обслужване.

Избираме продуктите така, все едно ги пазаруваме за себе си. Подбираме най-усмихнатите и любезни доставчици, които ще ви усминахт и в най-лошия ви ден. Създали сме и прилагаме най-добрите практики в клиентското обслужване, което ни позволява да изградим доверие и дълготрайни отношения с нашите клиенти.

Знаем, че свежата и качествена храна е много важна за вашия по-добър живот, затова продуктите в онлайн магазина са от доказани производители, специализирани магазини, мандри и ферми. Всичко това ще откриете на нашия сайт: www.ebag.bg

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Борис Биволарски

Борис Биволарски е маркетинг мениджър в иновативния проект онлайн супермаркет eBag.bg. Мисията му през последните 4 години е да пречупи мисленето на хората и да им покаже, че с eBag.bg могат да се освободят от едно досадно задължение – ежедневния пазар на хранителни стоки.

Той ще ви разкаже как се изгражда стратегия на стартиращ проект в неразвита ниша, как се печели доверието на потребителите и за какви предизвикателства трябва да е готов един онлайн предприемач.

Борис има над 6 години опит в digital marketing и ecommerce на технологични проекти. Негова страст са маркетинг автоматизациите и инструменти за анализ, с които да успява по-детайлно да анализира поведението на потребителите. През годините е управлявал бюджетите за различни маркетинг канали: Facebook Ads, Google Ads, Criteo, Email marketing.

В личен план, Борис е фен на азиатската кухня, шнорхелинга и запален по кросфит