Dupissima – Тяна Пресолска (основател)

За Dupissima

Мисия

Ние правим света по-красив и розов!

Ние съчетаваме грижата с удоволствието и профилактиката и помагаме да сбъдвате мечтите си!

Мисията на Dupissima е да бъде партньор на своите клиенти в това да са щастливи, здрави, красиви и успешни и вярваме, че с нашите услуги качествено подобряваме живота им.

Визия и цели

Dupissima е център за красота и здраве, където предлагаме индивидуален подход и холистични решения за Вашите нужди.

Ние се стремим посещението Ви при нас да е изключително преживяване и затова съчетаваме първокласно обслужване с най-ефективната и високотехнологична апаратура и постоянно усъвършенстващи и развиващи се професионалисти.

Нашата визия е да сме най- добрият световен бранд, който да е златен стандарт за качество, успех и мотивация като създадем условия за младите хора в България да живеят живота си „мечта“.

Ценности

  • Да се отнасяме към всички открито, честно и с уважение.
  • Да работим етично и да спазваме обещанията си;
  • Да постигаме най-високи резултати във всичко, което правим;
  • Да се съревноваваме честно и да градим партньорства и приятелства;
  • Да допринасяме за развитието на нашите служители, така че да достигнат пълния си потенциал;
  • Да не вредим

Повече информация може да окриете ТУК

За Тяна Пресолска

Тяна Пресолска е собственик и управител на студио за красота Dupissima от 2007-ма година. Това е най-голямото козметично студио в България с площ над 1000 кв. метра. Предлага асортимент от над 200 процедури и е обслужило на 30 000 клиенти. Патентованата търговска марка е отличена с приз Луксозен Beauty салон 2016 и Европейска награда за качество 2018-та от Европейския бизнес изследователски център.

Тяна Пресолска е председател на Асоциацията на Медицинските Козметици, чиято основна цел е да повиши информираността в бранша, да стимулира продължителното обучение и споделянето на добри практики, както и да създаде условия за успешен бизнес и градивна конкуренция.