DataArt – Денис Юхно (Управляващ директор)

За DataArt

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, даващи възможност на клиентите да развиват своята дейност. Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери като финансовата индустрия, здравеопазването, туризма, медиите, хазарт и гейминг, IoT и др.

DataArt е спечелила доверието на водещи световни компании, сред които Nasdaq, skyscanner, Travelport, Ocado, Betfair, Meetup, Regus и Apple Leisure Group. DataArt се състои от глобална мрежа от офиси и развойни центрове, които обединяват експертния опит на над 3200 професионалисти в 20 локации в САЩ, Европа и Южна Америка.

Компанията се отличава със своята специфична корпоративна култура – липса на строга йерархия и бюрокрация, гъвкаво работно време, възможност за релокация в друга държава, където компанията има офис (временно или постоянно), както и добре развита система за продължаващо обучение.

Повече информация за DataArt може да намерите ТУК

За Денис Юхно

Денис Юхно, Ръководител на развойния център на DataArt в България

Денис Юхно става част от екипа на DataArt през 2017 г. като Delivery Manager в подразделение „Финанси“, допринасяйки за разрастването на портфолиото от проекти на компанията.

През 2018 г. поема поста на ръководител на развойния център на DataArt в България, отговаряйки за оперативните дейности и развитието на компанията в страната.

Преди да се присъедини към DataArt, Денис има повече от 10 години опит в ИТ сектора и работи за компании като EPAM Systems, Luxoft и Microsoft.

Денис притежава магистърска степен от Техническия университет в Харков, Украйна, специалност „Приложна математика“.