Danone – Даниела Узунова (Изпълнителен директор)

За Danone

Данон Сердика е част от компанията Danone  – световен лидер в сферата на хранителните продукти, създадена преди 100 години , още в далечната 1919 г. в Барселона, Испания.

Danone стъпва на българския пазар през 1994 г., а от 1995 г. Данон Сердика е основен иноватор на българския пазар на свежи млечни продукти. Вече 25 години компанията  предлага различни продукти за различни моменти на консумация на българския потребител и различни нови категории. За Данон успешния бизнес върви ръка за ръка с инвестициите в обществото и хората и Данон е един от пионерите и в тази посока, развивайки редица проекти в посока здравословно хранене и здравословен начин на живот. Danone има за цел да работи за по-здравословни и устойчиви хранителни практики в съответствие с визията си „Една планета. Едно здраве“ (One Planet. One Health), която отразява силното убеждение, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Даниела Узунова

Даниела Узунова има 18 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки. Стъпките й в бизнеса започват като стажант Маркетинг. От 12 години заема различни позиции в Данон България.

Кариерата й минава през Маркетинг Мениджър, Национален Мениджър Ключови клиенти и Търговски маркетинг Мениджър в компанията.

От 2015 година управлява Данон Сердика и развива стратегията на Данон на българския пазар.

Омъжена, с две деца.