Best Western Premier Sofia Airport hotel part of Radis Group Corporation – Светослав Панев (генерален мениджър)

За Best Western Premier Sofia Airport hotel part of Radis Group Corporation.

Хотел Best Western Premier Sofia Airport е част от Radis Group, който предлага управленски опит в различни хотелски и курортни имоти и e на българския пазар повече от 15 години.
В момента компанията управлява още 5 хотела, с капацитет над 500 стаи, в 3-те най-туристически места в България:

Бутиков хотел Blue Bay в Созопол
Best Western Hotel Expo Sofia
Best Western Premier Sofia Airport Hotel
Хотел Алба Слънчев бряг
Бутиков хотел The Stay Пловдив

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Светослав Панев

Светослав Панев понастоящем заема длъжността генерален мениджър на хотел Бест Уестърн Премиер Летище София, част от Best Western Hotels & Resorts и управлява общо 185 стаи и над 1000 кв.м. пространство за срещи.

Той има 12-годишен опит в различни международни вериги, сред които и Kempinski, StarWood Hotels & Resorts, Small Leadings Hotels of the world и Best Western Hotels & Resorts.

Светослав завършва образованието си в колежа “Сезар Риц”, Швейцария. От 2009 г., и за период от 6 години, той е назначен за председател на Швейцарската образователна група Alumni Chapter за България. Като член на борда на Българското конгресно бюро, той допринася със своя опит да развие България като водеща конвенционална дестинация.

Светослав е специализиран в споразуменията за хотелски франчайзинг, като има и богат опит в преговорите за присъединяване с международни хотелски вериги, сключване на нови имоти и проектиране и създаване на стратегии за отваряне на хотели