За Бенджамин Баргетци

Бенджамин е предприемач, учен, ентусиаст относно технологиите и признат експерт по теми, свързани с дигиталната трансформация и психологията в бизнеса.

Към момента работи за Google Zurich като старши акаунт мениджър, а преди това е работил като мениджър операционни програми на ЕС за Amazon в Сиатъл, Лондон и Люксембург.

Преди да влезе в технологичната индустрия, той е бил старши консултант по изготвяне и прилагане на стратегии за водещия европейски институт Future Institute. По време на престоя си в Оксфорд, Лондон, Сингапур и Цюрих, той е изследвал функционалността на човешкия мозък заедно с водещи световни учени, прекосявайки цялото земно кълбо.

Воден от желанието си да подкрепи нуждаещите се, Бенджамин също е инициирал и ръководил множество проекти за социално въздействие, включително ACIT (Асоциация за критично и интердисциплинарно мислене).

През годините той е канен като лектор от над 500 компании, правителства и най-добрите университети в света, за да говори относно стратегии за постигне на успех в процеса на дигитална трансформация, как ще изглежда светът през 2035 г. и какво можем да научим от когнитивните науки и невронауките, за да станем по-добри бизнес лидери.