Amer Sports – Ивайло Петров (изпълнителен директор)

За Amer Sports

„АМЕР СПОРТС“ е международна компания за спортни стоки, известна със своите брандове като Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Suunto и Precor. Технически усъвършенстваните спортна екипировка, обувки и облекло на компанията подобряват постиженията и увеличават удоволствието от дейностите на открито. Бизнесът на групата е балансиран от богата гама от спортове и продукти, както и присъствие на всички световни пазари. „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е едно от производствените предприятия на „Амер Спортс“, произвеждащо ски за брандовете на компанията Atomic и Salomon, също както и за клиенти-производители на оригинална екипировка.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК

За Ивайло Петров

Ивайло Петров е „Изпълнителен Директор“ на Амер Спортс България“ ЕООД. Той е доказал се професионалист с отлични комуникационни, управленски и лидерски умения. Неговата основна мисия е да мотивира и ангажира хората, с ясното разбиране, че зад успеха на всяка една компания стои умението да вдъхновяваш хората да постигат заедно фирмената стратегия и цел. Този мироглед позволява на Ивайло да създава стабилни
процеси, а с това и доволни клиенти.

Това, което Ивайло иска да сподели с младите хора, е какви качества трябва да притежават, за да бъдат подготвени за предизвикателствата на новото динамично време, в което живеем, какви подходящи умения и компетенции ще им бъдат от полза по пътя на тяхното кариерно развитие.