Нашите Employer Branding събития

Конференциите Employer Branding се провеждат в България от 2015 година. Традиционно се организират в два формата- българска и английска версия, като два пъти годишно събират най-добрите специалисти в сферата на работодателската марка от България и Европа да споделят своя опит с участниците на събитието.

През всички изминали години Employer Branding e любима конференция на хора от разнородни сфери на бизнес като:

✔ Производство
✔ Аутсорсинг
✔ Финансов сектор
✔ Телекомуникации
✔ Добивна промишленост
✔ Енергетика
✔ Хотелиерство
✔ Образование
✔ Търговия
✔ ИТ
✔ Консултантски услуги
✔ Банков сектор
✔ и много други.

Във всяко издание на конференцията взимат участие членове на HR екипи, експерти по подбор и селекция, управители и собственици на бизнеси и CEO и висш мениджмънт на всички отдели в компанията.

С всяко следващо събитие лекторите на конференцията са все по-впечатляващи. През годините събитието привлича около 200 участници, като за 2020 година поради силното присъствие нa още по-успешни компании, очакваме гостите да надхвърлят над 250 човека.

Employer Branding Most Wanted 2020 e деветото по ред от събития на To The Top Agency, което събира опитни лидери от големи и успешни компании от цял свят.

Лектори на „Employer Branding Most Wanted“ тази година ще са професионалисти от фирми като LinkedIn, Amazon, Philips, Nokia, IBM Europe, Merk, OSM И 3iK.

Намерете цялата информация за събитието тук: https://tothetopinternational.com/employer-branding-most-wanted/