0Седмици0Дни0Часове0Минути0Секунди

Сертификационен курс

Тъй като текущите курсове по Employer Branding се фокусират върху комуникациите и са недостатъчни, за да идентифицират реалните проблеми в управлението на работодателската марка, ние разработихме Employer Brand Academy Level I, за да доставим конкретен практически опит.

Събитието е вдъхновяващ и творчески курс; стъпка по стъпка помага на участниците да планират, изградят, приложат и измерят ефективна работодателска марка.

Участниците ще създадат и представят своя EVP  по предоставен на събитието модел и ще се приберат вкъщи с тонове нови идеи.

Employer Brand Academy Level 1 в управлението на работодателската марка комбинира:

  • Лекция и
  • Дискусионни модули,

което изисква интерактивно участие на присъстващите, докато работят върху реални бизнес случаи, взети от водещи компании.

Тази майсторски клас е предназначена за лица, които вече са запознати с принципите за управление на работодателската марката и биха искали да развият допълнителни познания.

Курсът завършва със сертификат – Employer Brand Academy Foundation Certificate.

 Моля, имайте предвид, че събитието ще се проведе изцяло на английски език.

Какво ще научите:

Как да създадете марка като работодател

Как да създадете своето EVP

Как да реализирате своите EB стратегии?

Как да установите таргет аудирията си и да разберете кои точно са техните характеристики

Как да диагностицирате и разберете текущата си EB ситуация

Как да измерите своята EB ефективност

Индивидуални съвети

Реални бизнес случаи

Лектор

Али е основател и старши консултант на Realta Consulting и Modern Management Consulting,  специализирани в управлението работодателската марка. Той също така стартира поредицата Employer Brand Summit през 2008 г. и Employer Brand Academy през 2010 г.

Той разработва проучването Graduate Survey през 2009 г., което оттогава се превръща в годишна класация за списание Bloomberg Businessweek. Неговите области на изследване са съсредоточени върху служителите и кандидатите, като кандидатски опит, имидж на работодателя, вътрешна удовлетвореност на клиентите, прозрения на служителите, ангажираност на служителите.

Али Аяз е осъществил над 200 проекта в повече от 50 държави, с някои от най-разпознаваемите компании.

Той основава своята компания Realta Consulting, специализирана в Employer Brand Management през 2003 г. в Италия, а в Истанбул през 2007 г. През 2017г. стартира дейност и във Великобритания, основавайки Modern Management Consulting.

Билети

Cannot find required Table

Място

Oфициален домакин на Employer Brand Academy Level 1 e Суит Хотел, София.

Адрес: улица „Доктор Йордан Йосифов“, А1, 1700 Студентски град, София