Георги Георгиев

CEO & Директор Бизнес Развитие

Той е нашият основател, най-добрата мотивация за нас и нашият гуру. Забелязва проблемите веднага и предлага решения, които наистина работят.

Ралица Генчева

Директор Employer Branding Услуги

След като прекарва 7 години в KPMG и Citi, тя познава управлението на работодателската марка отвътре и отвън. Управлява нашите Employer Brand проекти, първото за България Graduate Survey и е автор на HR статиите ни, които наистина те карат да се замислиш.

Не обича празни приказки и говори по същество. Обичаме нейната отдаденост! Тя не се страхува от предизвикателства, а живее за тях!

Али Аяз

Старши Employer Brand Консултант

Нашето най-голямо вдъхновение! Али Аяз е основател на Modern Management Consulting UK и е управлявал над 200  employer brand проекта в повече от 50 страни!  Той е виновникът да сме толкова запалени по нашата мисия да помагаме на компаниите в България да станат предпочитани работодатели! 

Сара Недялков

Организатор събития

Сара търси вдъхновение във всичко и каквото и да прави влага много любов и старание в него. Тя е любознателна и обича новите професионални предизвикателства. Обича всичко в работата да е организирано и винаги с тефтер в ръка проследява изпълнението на всичките си задачи.
Тя е нашият организатор събития и различните ѝ интерси много ни помагат при координиране на всички детайли.